Flow

Housemuziek moet Flow hebben

Flow is een muzikaal initiatief van DJ Franky Rizardo dat begon in 2013 als wekelijkse radioshow op SLAM!FM. Het initiatief is nu ontwikkeld tot een muzikale beweging met een aantal stage-hostings op prestigieuze festivals zowel in Nederland als in het buitenland, zoals Dance Valley, Free Your Mind, Summer Festival, Amsterdam Dance Event, en dergelijke.

Opdrachtgever

Flow

Onze rol

Merkontwikkeling, logo ontwerp, campagne-concept en art directie van foto- en videowerk. Communicatie-vormgeving, design voor social media, website (UI/UX), allerlei drukwerk.

6_FLOWcampaign1415_Photo10

Het maken van FLOW

Wij werden gevraagd om de visuele identiteit voor FLOW te ontwikkelen. We bedachten dat het mooi zou zijn om een echte Flow-driehoek bloot te stellen aan allerlei soorten ‘flows’: met inkt in water. Dit resulteerde in een reeks afbeeldingen en videos die worden gebruikt voor de communicatie van elk afzonderlijk event.

De Campagnes

Omdat wij binnen enkele dagen meerdere video- en fotosessies hadden gedaan, hadden we een enorme hoeveelheid beeldmateriaal tot onze beschikking. Het resultaat was een uiting in een kleurenthema per event, bijvoorbeeld ADE (Amsterdam Dance Event) had het zwart-wit-gele kleurenschema, en voor Dance Valley gebruikten we het geel-roze kleurschema.

6_FLOWcampaign1415_Photo8

Webdesign

De Flow beweging had tevens een community-website nodig. De website functioneert als een portaal om nieuwe edities te presenteren, te luisteren naar de wekelijkse Flow podcast, video’s te bekijken of Flow-merchandise te scoren.

Teamsamenstelling

Concept, Ontwerp
Studio Hands
Art Directie
Sjoerd Verbeek
Fotografie
Johnny van Bergen
Video
Koen Berkhout

Neem contact op