Let hands do the talking.

Waarom

Wij willen de wereld een beetje beter maken. Wij zijn ervan overtuigd dat heldere visuele communicatie hierin een grote rol kan spelen. Daarom streven wij er naar om de hoogste kwaliteit te leveren in design voor opdrachtgevers waarvan wij voelen dat ze datzelfde doel najagen.

Hoe

Wij vertalen complexe ideeën op een creatieve manier naar heldere visuele communicatie. Voor elke opdracht zoeken we een krachtig concept om van daaruit een uniek en communicatief ontwerp te ontwikkelen. We experimenteren graag en werken het liefst met onze handen, omdat wij menen dat dit voor elk project bijdraagt tot een unieke uitstraling, juist nu het leven meer en meer digitaal wordt.

Wat

Op basis van een goed concept en strategie geven wij vorm aan visuele identiteiten, campagnes, websites en boeken. We zijn in te schakelen voor: Activatie, Campagnes, Art Direction, Branding & Identiteit, Creative Direction, Logo-ontwerp, Conceptontwikkeling, Commercials en Reclame, Film en Animatie, Illustratie, Design voor Social Media, Drukwerk, Signing, Website ontwerp.

Ambitieuze ontwerpers voor
ambitieuze opdrachtgevers.

We werken het liefst aan ideeën die de wereld een beetje beter, mooier of leuker maken.