We let our hands do the talking.

Waarom

Wij willen de wereld een beetje beter maken. Wij zijn ervan overtuigd dat heldere visuele communicatie hierin een grote rol kan spelen. Daarom streven wij er naar om de hoogste kwaliteit te leveren in grafisch ontwerp voor opdrachtgevers waarvan wij voelen dat ze datzelfde doel najagen.

Hoe

Wij vertalen complexe ideeën op een creatieve manier naar heldere visuele communicatie. Voor elke opdracht zoeken we een krachtig concept om van daaruit een uniek en communicatief ontwerp te ontwikkelen. We experimenteren graag en werken het liefst met onze handen, omdat wij menen dat dit voor elk project bijdraagt tot een unieke uitstraling, juist nu het leven meer en meer digitaal wordt.

Wat

We geven vorm aan visuele identiteiten, campagnes, websites en boeken. Verder zijn we ook werkzaam op projecten onder deze noemers: Activatie, Campagnes, Art Direction, Branding & Identiteit, Creative Direction, Logo-ontwerp, Conceptontwikkeling, Commercials en Reclame, Film en Animatie, Illustratie, Design voor Social Media, Drukwerk, Signing, Website ontwerp.

Ambitieuze ontwerpers voor
ambitieuze opdrachtgevers.

het team

Hilmer Thijs Oprichter, kartrekker, spelverdeler. Heeft altijd het overzicht.

Maud Fikse Maud fikst het. Projectmanager pur sang. Zingend regelt ze ook onze office.

Ingrid Nijhoff Alles in 't grid. Is bijzonder goed in zwart/wit maar nog beter met kleur.

stage

Gezocht: Stagiair Graphic Design, Neem contact met ons op.

Gezocht: Stagiair Project & Office management, Neem contact met ons op.

We werken het liefst voor mensen die de wereld een beetje beter, mooier of leuker willen maken.