Arnhem Herdenkt

Bridge to Liberation Experience is het event waarbij de stad Arnhem de slag om Arnhem herdenkt, wat een belangrijke gebeurtenis was in de tweede Wereld Oorlog. Het was onze taak om een promotiecampagne door de hele stad te ontwerpen, om de aandacht te vestigen op het event. Wij waren zeer vereerd dat wij voor deze opdracht werden gevraagd door de stad Arnhem, want dit gaat om een belangrijk stuk geschiedenis van de stad.
Hieronder ziet u enkele foto’s die zijn genomen voorafgaand aan het event, gevolgd door een deel van het promotiemateriaal voor de stad en natuurlijk het event zelf. Het was een gedenkwaardige avond.

Onze rol in het project

  • Conceptfase: Het eerste idee van de opdrachtgever visualiseren in een logo.
  • Ontwikkeling campagne: Grafisch concept, artdirection inclusief foto- en videoshoots.
  • Ontwikkeling van alle grafische producten (drukwerk, website en communicatie via sociale media).

Het event

Het event werd heel goed ontvangen. Het had het grootste deel van de week voorafgaand aan het event geregend, waardoor de opkomst wat lager was dan verwacht. Tijdens het event zelf was het weer perfect en de aanwezigen waren getuige van een film, dansers, vuurwerk, en heel veel live muziek. Scroll omlaag om iets te zien van de gebeurtenis.

Credits

Grafisch Ontwerp
Concept & Productie event
The Bridge to Liberation Film
Fotografie (Portretten)
Fotografie (Orkest, Publiek)
Fotografie (Podium)
Fotografie (Editie 2014)

Fun Facts

  • Het grootste deel van de week had het geregend, tot een half uur voor het event. Alsof het zo gepland was, verdwenen de wolken en vulde het event zich snel met mensen die the Bridge to Liberation kwamen meemaken.
  • Bij elkaar zijn de twee uitvoeringen van het event bijgewoond door naar schatting dertigduizend bezoekers.(2014+2015)